Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Στα Γιάννενα… τι είχες ΑΕΚ, τι είχα πάντα – Όσοι τοποθετηθούν στο μουσείο, τοποθετήθηκαν μόνοι τους»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» ο Γιώργος Τσακίρης.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην απόφαση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να έχει ειδικό χώρο στο μουσείο Ιστορίας της στην OPAP Arena για τα πρόσωπα που πήγαν κόντρα στην ανέγερση του γηπέδου. «Όσοι τοποθετηθούν εκεί, τοποθετήθηκαν μόνοι τους. Άνθρωποι που στον βωμό της προσωπικής προβολής και ανάδειξης, στέρησαν από κόσμο το γήπεδο. Το 97% με 99% των φίλων της ΑΕΚ πανηγυρίζουν με αυτήν την κίνηση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Εν συνεχεία, σχολίασε το «διπλό» (0-1) του «δικεφάλου» στα Γιάννενα και το άγχος που είχε στο φινάλε η «Ένωση» παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασε νωρίτερα. «Τι είχες ΑΕΚ, τι είχα πάντα. Δεν μπορεί να το πληρώνει συνέχεια (σ.σ. την αναποτελεσματικότητά της). Είχε πολύ μεγάλη σημασία να πάρει το ματς και σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής», σημείωσε.

Τέλος, σε ό, τι αφορά τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον, την Πέμπτη (30/11, 19:45) στην OPAP Arena, εξήγησε ότι ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο να προλάβει να δώσει το «παρών», ενώ οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον κάνουν αγώνα δρόμου για να το πράξουν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x