Stoiximan Super League

Ο Αλμέιδα δίνει στους παίκτες της ΑΕΚ το μεγαλύτερο κίνητρο εν όψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Πώς ο Ματίας Αλμέιδα προσπαθεί να μετατρέψει σε έξτρα κίνητρο για τους παίκτες της ΑΕΚ την τραγωδία που βίωσε ο οργανισμός της ομάδας με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Το σοκ που προκάλεσε σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη με την επιδρομή χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας δεν ξεπερνιέται έτσι εύκολα…

Η οικογένεια της ομάδας διακατέχεται από μία περίεργη μίξη συναισθημάτων, πένθος για έναν 29χρονο φίλο της ομάδας που σκότωσαν, αλλά ταυτόχρονα και οργή για όσους επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο ενώ είχαν όλα τα στοιχεία και τα μέσα για να το αποτρέψουν, ενώ η στάση της UEFA αλλά και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ προκαλεί τουλάχιστον εκνευρισμό.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται αντιμέτωπος εδώ και λίγες μέρες με την πιο δύσκολη κατάσταση που είχε να διαχειριστεί στην καριέρα του. Από μια ομάδα με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη, που έδειχνε από τα φιλικά σε ακόμη καλύτερη κατάσταση από την περασμένη σεζόν του ιστορικού νταμπλ, είδε ξαφνικά τη βαριά σκιά των τραγικών γεγονότων να επηρεάζει-όπως είναι ανθρώπινο να συμβεί-άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός προπονητής, ωστόσο, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει πάνω στα παιχνίδια με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του στον στόχο. Μάλιστα, σε συζητήσεις μαζί τους ο «Πελάδο» προσφέρει στους ποδοσφαιριστές του το μεγαλύτερο κίνητρο: να προσφέρουν λίγη χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, που επίσης είναι «παγωμένος» με τις εξελίξεις. Όλοι καρτερούσαν αυτά τα παιχνίδια, τα πρώτα ευρωπαϊκά στην Opap Arena, με μεγάλη ανυπομονησία, ωστόσο όσα έγιναν τους πήραν αυτή τη χαρά και την προσμονή. Ενδεχόμενη πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν θα φέρει πίσω τον Μιχάλη, δυστυχώς, ούτε θα γιατρέψει τις πληγές των τραυματιών και θα αποκαταστήσει τα τραύματα που άφησε η δολοφονική επιδρομή των χούλιγκαν, αλλά σίγουρα θα προσφέρει στους φίλους της «Ένωσης» ένα χαμόγελο. Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα και αυτό, άλλωστε, θα ήθελε και ο Μιχάλης…

Η προετοιμασία, στο μεταξύ, συνεχίζεται δίχως προβλήματα. Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι πλέον στο 100% και θα αγωνιστεί την Τρίτη, ενώ στο 100% είναι πλέον και οι Σέρχιο Αραούχο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x