Stoiximan Super League

Θετικός ο Φοφανά για ΑΕΚ - Συζητήσεις με Τσέλσι για τη… φόρμουλα της μεταγραφής!

Ο Ντάτρο Φοφανά είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για να φτάσουν σε συμφωνία.

Εξελίξεις στην υπόθεση φορ στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος Τσακίρης σε συνέχεια του πρωινού ρεπορτάζ του για τον Ντάτρο Φοφανά, σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM πως ο 22χρονος στράικερ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

Πλέον, έχοντας και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για σύμμαχο, η ΑΕΚ μπαίνει σε συζητήσεις με την Τσέλσι για να βρεθεί η φόρμουλα και να γίνει μεταγραφή.

Οι Λονδρέζοι αυτή τη στιγμή συζητούν για πώληση του Φοφανά, με τους ανθρώπους της Ένωσης να προσπαθούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με δανεισμό και να τοποθετήσουν οψιόν αγοράς του.

Ενδεχομένως, θα υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης ακόμα και σήμερα. Διότι στην ΑΕΚ δεν έχουν τον χρόνο σύμμαχο και σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την Τσέλσι, θα στραφεί στην περίπτωση που δουλεύει παράλληλα, την έχει προχωρήσει και θα την πραγματοποιήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x