Stoiximan Super League

Τα λένε Ηλιόπουλος-Αλμέιδα, φήμες για δύο μεταγραφές!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον νέο ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά σε δύο μεταγραφές.

Στη βάση του, για να σηκώσει μανίκια και να πιάσει για τα καλά δουλειά στην ΑΕΚ, βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Αργεντινός τεχνικός θα συναντηθεί με τον Μάριο Ηλιόπουλο, με τον οποίο βρίσκονται σε επαφή όλο αυτό το διάστημα, για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την «Ένωση».

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η συνάντηση αυτή να γίνει ακόμα και σήμερα, ώστε να υπάρξει η πιο στενή συνεργασία τους σε όλα τα ανοικτά «κιτρινόμαυρα» μέτωπα.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής θα καταστρώσει και το πλάνο της προετοιμασίας, αποφασίζοντας τους παίκτες με τους οποίους θα αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία που θα γίνει η δουλειά το φετινό καλοκαίρι.

Εκτός, βέβαια, είναι οι διεθνείς Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Βίντα, Σιμάνσκι (Euro), Πινέδα και Κάλενς (Copa America). Την ίδια στιγμή, η Live Sport αναφέρει πως δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ δεν είναι κοντά σε μία αλλά σε δύο μεταγραφές.

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχαν προχωρημένες συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, και απομένουν οι λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x