Stoiximan Super League

Αποκαλύπτεται… ο Ηλιόπουλος - Σήμερα η συνέντευξη Τύπου του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ

Σήμερα στις 14:00 η συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου, η πρώτη του ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ στην οποία αναμένεται να μιλήσει για πλάνα και το όραμά του για την ομάδα.

Ως μια ιστορική ημέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στις 14:00 αναμένεται να ανοίξει… τα χαρτιά του για όλα καθώς θα μιλήσει στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την παρουσίαση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, σήμερα -έχοντας πιάσει πια δουλειά- θα μιλήσει για πλάνα και σκέψεις για την ΑΕΚ και θα αποκαλύψει το όραμά του για την ομάδα.

Η συνέντευξη Τύπου αυτή έρχεται μία ημέρα μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες και των δύο ανδρών, την πρώτη με τον τεχνικό της ομάδας μετά την απόκτηση των μετοχών.

Σε αυτή τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας και το κυριότερο, καθώς βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τις ανάγκες που έχει η ομάδα για τη νέα σεζόν. Σε αυτή ενημερώθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα για τα «θέλω» του ενόψει της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x