Stoiximan Super League

Πραγματοποιώντας ένα όνειρο: Το βίντεο ενός νεαρού φίλου της ΑΕΚ από τα άδυτα της OPAP Arena

Ο Γιώργης Ζάχαρης, ένας νεαρός φίλος της ΑΕΚ επισκέφθηκε τα άδυτα της OPAP Arena, τράβηξε πλάνα και δημιούργησε ένα πολύ ωραίο βίντεο, το οποίο αναδημοσίευσε η Ένωση.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Γιώργης Ζάχαρης, ένας νεαρός φίλαθλος της ΑΕΚ, απηύθυνε αίτημα στην ομάδα της καρδιάς του να επισκεφτέι την «OPAP Arena», το οποίο έγινε δεκτό από τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έδωσε εντολή να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες, προκειμένου ο μικρός Γιώργης να ζήσει από κοντά το όνειρο της εισόδου του στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Συνοδευόμενος λοιπόν από τους γονείς του, την Παρασκευή 11/10 επισκέφθηκε τη Νέα Φιλαδέλφεια και ξεναγήθηκε σε όλο το γήπεδο. Μάλιστα, τράβηξε πλάνα από την επίσκεψη του και δημιούργησε ένα βίντεο, το οποίο και ανέβασε στο youtube.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του, στην ομάδα και στον κ. Ηλιόπουλο, ο Γιώργης και η οικογένεια του εξέφρασαν γραπτώς την επιθυμία τους να μοιραστούν αυτό το βίντεο με όλους τους φίλους της ΑΕΚ. Και η επιθυμία του έγινε πράξη από την «κιτρινόμαυρή» ΠΑΕ...



Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x