Stoiximan Super League

Πιάνουν δουλειά ενόψει ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ

Στις προπονήσεις επιστρέφει σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση δύο παικτών του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της και έκανε το 3/3 στα τρία «βατά» παιχνίδια, με Ατρόμητο στο Περιστέρι και ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τώρα η «Ένωση» έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές του.

Στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού επιστρέφουν ο Γκατσίνοβιτς και ο Γιόνσον, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές μίας αγωνιστικής που είχαν για κίτρινες κάρτες που είχαν συμπληρώσει.

Στη σημερινή προπόνηση ο «Πελάδο» θα διαπιστώσει την κατάσταση του Άμραμπατ και του Βίντα, με τον Ολλανδομαροκινό να έχει ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα και τον Κροάτη να μην μπαίνει στην αποστολή για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x