Stoiximan Super League

Λαμέλα: «Στόχος να είμαστε πρωταθλητές, μόνο ΑΕΚ!» – Ηλιόπουλος: «Πάμε για μάχες»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ παραχώρησε ο Έρικ Λαμέλα, με το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης» να έχει τρομερό τετ-α-τετ με τον Μάριο Ηλιόπουλο!

Με στόχο τους τίτλους ήρθε στην ΑΕΚ ο Έρικ Λαμέλα!

Το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης» -που ανακοινώθηκε την Κυριακή (21/7), παίρνοντας τον αριθμό «9»- παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου».

Σ' αυτές, στάθηκε στην παρουσία του Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ξεχωρίζει το τρομερό τετ-α-τετ που είχε με τον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος του τόνισε «Πάμε για μάχες»!

«Είμαι ο Έρικ Λαμέλα, γεννήθηκα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Είναι χαρά μου να είμαι εδώ στην ΑΕΚ, να φοράω αυτή τη φανέλα και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ και δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο.

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί σε αυτό που εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται και όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, αυτό που θέλουν όλοι, να είμαστε πρωταθλητές! Πάμε μαζί, ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός αστέρας.


Δείτε το σχετικό βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x