Stoiximan Super League

«Κοιτάζει τον Αντούνα η ΑΕΚ - Του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο Πινέδα»

Τον «γνώριμό μας» Ουριέλ Αντούνα κοιτά η ΑΕΚ σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα, το οποίο βάζει στο παιχνίδι του... ψησίματος και τον Ορμπελίν Πινέδα.

Την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα φέρνουν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ οι Μεκιξανοί.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «nacionfutbol.com.mx» υποστηρίζει ότι για τον Μεξικανό άσο, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της χώρας του για το προσεχές Copa America, ενδιαφέρεται και η «Ένωση». Μάλιστα, στο «παιχνίδι» βάζουν και τον συμπατριώτη του, Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος φέρεται να έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον «δικέφαλο».

Πρόκειται για τον… γνωστό πλέον στο ελληνικό ρεπορτάζ 26χρονο διεθνή εξτρέμ, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνδεθεί κυρίως με τον Παναθηναϊκό (υπενθυμίζεται βέβαια ότι, όπως έχει μεταφέρει και ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η περίπτωσή του δεν παίζει για τους «πράσινους»).

«Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και μια ακόμα ελληνική ομάδα, που έχει ήδη Μεξικανούς: Η ΑΕΚ της Αθήνας. Ο Κέρι Ρουίς αναφέρει ότι η ομάδα του Ορμπελίν Πινέδα είναι η άλλη ευρωπαϊκή που κοιτάει τον Αντούνα. Αποκάλυψε ότι ο Πινέδα έχει ήδη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια σε αυτόν για την παραμονή του στην Ευρώπη», αναφέρουν σχετικά οι Μεξικανοί.

Ο Αντούνα έχει συμβόλαιο με την Κρουζ Αζούλ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, ενώ στη φετινή σεζόν μετρά 14 τέρματα και έξι ασίστ σε 37 συμμετοχές. Η χρηματιστηριακή αξία του δεξιοπόδαρου εξτρέμ (παίζει και πίσω από τον επιθετικό) στο transfermarkt κυμαίνεται στα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Τα στατιστικά του Αντούνα σε συλλογικό επίπεδο (με την εθνική Μεξικό έχει 62 συμμετοχές, με 14 τέρματα και 15 ασίστ):

ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί γράφουν ότι κοιτάζει τον Ουριέλ Αντούνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x