Stoiximan Super League

«Λαμέλα… έρχεται»: Οι λεπτομέρειες για την άφιξη του Αργεντινού απόψε στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται απόψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Από ποια πύλη θα βγει ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Το σύνθημα «Λαμέλα, έλα, μας έχει πιάσει τρέλα» των οπαδών της ΑΕΚ πλησιάζει η ώρα να γίνει πράξη! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έρχεται στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται στις 21:00 στη χώρα μας, όπως έχει ενημερώσει από νωρίς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Καθώς η μεγάλη ώρα πλησιάζει και ο κόσμος της Ένωσης αδημονεί, η ΑΕΚ έδωσε λεπτομέρειες για την άφιξή του. Ο Αργεντίνος, λοιπόν, αναμένεται να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 21:00. Θα βγει από την πύλη 7 (cargo), η οποία βρίσκεται απέναντι από το ΙΚΕΑ.

Όλα δείχνουν ότι στο αεροδρόμιο θα βρεθούν αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ για να τον καλωσορίσουν. Φυσικά εκεί θα είναι και οι άνθρωποι της ομάδας για να τον υποδεχθούν. Ο Λαμέλα θα πάει σε ξενοδοχείο και το Σάββατο θα ακολουθήσει τη γνωστή διαδικασία με τα ιατρικά και τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα για τριετές συμβόλαιο, έχει στείλει υπογεγραμμένα τα συμβόλαια και απομένουν πλέον τα διαδικαστικά. Ο ίδιος εδώ και εβδομάδες προπονείται μόνος του και θα φανεί από την κατάστασή του πότε θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Πάντως υπάρχει δυνατότητα να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Ίντερ Εσκάλδες, ώστε να μπορεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έστω και στη ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x