Stoiximan Super League

Οντουμπάτζο, ο τέταρτος: Ο νέος Άγγλος της ΑΕΚ θέλει να σπάσει το κακό σερί!

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο έγινε ο τέταρτος Άγγλος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και θέλει να τα πάει καλύτερα από τους συμπατριώτες του που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της Ένωσης.

Έβγαλε τα κίτρινα του Άρη και φόρεσε τα κιτρονόμαυρα της ΑΕΚ ο Μόουζες Οντουμπάτζο!

Ο έμπειρος μπακ ανακοινώθηκε από την Ένωση, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026, κατηφορίζοντας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Έτσι, έγινε ο τέταρτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που θα παίξει στους «κιντρινόμαυρους» και είναι σαφές πως θέλει να τα πάει καλύτερα από τους τρεις προηγούμενους συμπατριώτες του που το επιχείρησαν!

Πρώτοι είχαν έρθει στην ΑΕΚ οι Τόμι Λάνγκλι και Τρέβορ Ρος, το 1983, μαζί με τον προπονητή Τζον Μπόρνουελ.

Κανείς τους δεν κατάφερε να μακροημερεύσει, με τον 25χρονο τότε φορ και τον 26χρονο χαφ να μετρούν από πέντε συμμετοχές ο καθένας προτού επιστρέψουν σύντομα στην πατρίδα τους.

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να φέρει ξανά Βρετανό η ΑΕΚ, καθώς το 2016 απέκτησε τον Τζόλιον Λέσκοτ με το εξαιρετικό βιογραφικό και τις θητείες σε Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα και Έβερτον, μεταξύ άλλων.

Δυστυχώς για την Ένωση, ούτε ο έμπειρος στόπερ κατάφερε να εδραιωθεί, αποχωρώντας μέσα σε λίγους μήνες έπειτα από τέσσερις, μόλις, συμμετοχές...

ΑΕΚ: Οντουμπάτζο ο τέταρτος Άγγλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x