Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Αναβαθμίζεται ο Βέγκα για την κάλυψη του κενού του Ζαρίφ

Το κενό που αφήνει η (οριστική όπως φαίνεται) αποχώρηση του Ομάρ Ζαρίφ στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ θα καλύψει ο Ντάνιελ Βέγκα, ο οποίος θα αποτελεί πλέον το «δεξί χέρι» του Ματίας Αλμέιδα.

Νέο αναβαθμισμένο ρόλο περιλαμβάνει η νέα σεζόν για τον Ντάνιελ Βέγκα στην ΑΕΚ.

Η αναγκαστική -και οριστική όπως φαίνεται- αποχώρηση (για οικογενειακούς λόγους) του Ομάρ Ζαρίφ από το προπονητικό τιμ του Ματίας Αλμέιδα, δημιούργησε αυτόματα ένα κενό. Αυτό, λοιπόν, θα το καλύψει ο έτερος βοηθός του Αργεντινού τεχνικού.

Ουσιαστικά, ο Βέγκα θα έχει ένα πιο διευρυμένο ρόλο. Ο 39χρονος Αργεντινός (έκανε καριέρα ως τερματοφύλακας), που είχε πάνω του πολλά κομμάτια των προπονήσεων και της προετοιμασίας της ομάδας, πλέον θα αναλάβει και τις αρμοδιότητες του συμπατριώτη του σε ό, τι αφορά τις προπονήσεις, τις αναλύσεις αλλά και τους αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαρίφ ήταν εκείνος που στεκόταν στο πλάι του Αλμέιδα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, συμβουλεύοντας τον «Πελάδο».

Πρόκειται για μια εξέλιξη που συγκέντρωνε και τις περισσότερες πιθανότητες και η οποία δείχνει την επιθυμία του Αλμέιδα να μην προχωρά σε προσθήκες νέων προσώπων στο ενιαίο προπονητικό τιμ που έχει δημιουργήσει, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τόσο κομβικούς ρόλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x