Stoiximan Super League

Από τον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά στον Ντέμη και τον Λυμπερόπουλο: Ιστορικό γεύμα μύθων της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ιστορικό γεύμα σε εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίσαν έντεκα μύθοι της ΑΕΚ. Από τον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά στον Ντέμη και τον Λυμπερόπουλο!

Συνάντηση γεμάτη… κιτρινόμαυρη ιστορία! Έντεκα μύθοι της ΑΕΚ γευμάτισαν σε εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας, με τη σχετική φωτογραφία να συγκινεί και να ανατριχιάζει τους φίλους της «Ένωσης» (και ενδεχομένως όχι μόνο).

Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντέμης Νικολαΐδης, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Μπορμπόκης, Τραϊανός Δέλλας, Δημήτρης Μπουρουτζίκας και ο διοργανωτής της βραδιάς και επί δεκαετίες φροντιστής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Κορομηλάς. Όλοι τους μέλη εξαιρετικών και σπουδαίων «εκδόσεων» της ΑΕΚ, έδωσαν το «παρών» στο ιστορικό τραπέζι προκειμένου να θυμηθούν τα παλιά.

Τη φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Κατσουράνης ευχαριστώντας τον Νικο Κορομηλά για τη βραδιά. «Οι αναμνήσεις ζωντάντεψαν», σχολίασε σχετικά ο παλαίμαχος άσος μαζί με κιτρινόμαυρα emojis.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x