Stoiximan Super League

Μεμονωμένη η μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στις Σέρρες

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης για το ματς με τον Πανσερραϊκό (που σημαίνει ότι θα πρέπει μεμονωμένα να προσέλθουν στο γήπεδο) έθεσε υπ’ όψιν των φιλάθλων της η ΑΕΚ.

Μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο του Πανσερραϊκού οι φίλοι της ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε ισχύ απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ότι με την από 23/10 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την πόλη και το γήπεδο των Σερρών για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (26/10, 20.00).

Ως εκ τούτου, η προσέλευση των φιλάθλων της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 1 και 7 που προορίζονται γι’ αυτούς από την γηπεδούχο ΠΑΕ, θα πρέπει να γίνει μεμονωμένα.

Τονίζουμε, επίσης, πως σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ που μας γνωστοποιήθηκε, για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κάτοχο εισιτηρίου με διακριτικά της ΑΕΚ σε οποιαδήποτε άλλη θύρα, εκτός από τις 1 και 7».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x