Stoiximan Super League

Με Πινέδα, Περέιρα, Στρακόσα και Κοϊτά η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα, με νέα πρόσωπα τους Ρομπέρτο Περέιρα, Αμπουμπακαρί Κοϊτά, Θωμά Στρακόσα και Όρμπελιν Πινέδα.

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία και το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ επέστρεψε στη δουλειά τη Δευτέρα (15/07) με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα.

Σε αυτή συμμετείχαν, μάλιστα, και τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης» στην Ολλανδία. Ο λόγος για τους νεοαποκτηθέντες Ρομπέρτο Περέιρα, Αμπουμπακαρί Κοϊτά, Θωμά Στρακόσα, αλλά και για τον Όρμπελιν Πινέδα, που είχε πάρει έξτρα άδειά λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Μεξικού στο Copa America.

Aντίθετα, δεν έδωσε το «παρών» στα Σπάτα ο Στίβεν Τσούμπερ, που έχει λάβει μερικές μέρες ξεκούρασης επιπλέον, καθώς έφτασε με την Ελβετία μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2024. O Ελβετός θα περάσει ιατρικά στις 21 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Yπενθυμίζουμε ότι για την ΑΕΚ ακολουθεί το φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη (18/07, 20:00) αλλά και το πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ Μόσταρ - Ίντερ ντ' Εσκαλδές (24/07, 21:00).

Δείτε βίντεο από τα social media της Ένωσης:







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x