Stoiximan Super League

Ηλιόπουλος σε Κοϊτά: «Να δώσεις ψυχή και καρδιά για την ΑΕΚ!» – Το βίντεο της «Ένωσης» για τη νέα της μεταγραφή

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά, καθώς και μέρος όσων είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος στο τετ-α-τετ που είχε με τον 25χρονο εξτρέμ.

Βίντεο με τη νέα της μεταγραφή, Αμπουμπακαρί Κοϊτά, ανήρτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο 25χρονος εξτρέμ ξεναγήθηκε στους χώρους της OPAP Arena, κάνοντας και τα σχετικά γυρίσματα για τις ανάγκες της ανακοίνωσης.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της ξενάγησης, είχε τετ-α-τετ και με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

«Να δώσεις καρδιά και ψυχή για την ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων στον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, κάνοντας και χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του.

«Γεια σας. Είμαι ο Αμπαμπουκαρί Κοϊτά, ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Είμαι 25 ετών, αριστερός ακραίος. Το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είμαι ευγνώμων που θα γίνω κομμάτι της ΑΕΚ, είναι τιμή για μένα και την οικογένειά μου να παίζω για μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα.

Ένιωσα ότι ο κόουτς Αλμέιδα και η διοίκηση, ήθελαν πραγματικά να έρθω στον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς να μας υποστηρίζουν. Είμαι ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά. This is AEK
», τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου» ο Κοϊτά.

Δείτε τα σχετικά βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x