Stoiximan Super League

ΑΕΚ-Λαμία: Ένα ακόμα βήμα προς την… κανονικότητα

Με στόχο να συνεχίσει τα δείγματα ανάκαμψης που έδωσε με τον ΟΦΗ και το χτίσιμο ενός σερί στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ υποδέχεται την δεν-έχω-τίποτα-να-χάσω ομάδα της Φθιώτιδας.

Την πολυπόθητη επιστροφή στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις της προηγούμενης διετίας θα επιδιώξει να συνεχίσει η ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη-βάλσαμο επί του ΟΦΗ, που καταπράυνε κάπως τις πληγές του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, η «Ένωση» θέλει να δώσει νέα δείγματα ανασύνταξης απέναντι στη Λαμία.

Στο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League (που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και θα υπάρχει live ενημέρωση γι’ αυτό από το sport-fm.gr) η ομάδα του Αλμέιδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για μια βραδιά ψυχολογικής ανάτασης στην OPAP Arena:

Πρώτη φορά κόσμο στις εξέδρες (αφού στην πρεμιέρα υπήρχε η τιμωρία), βελτιωμένο κλίμα από την εικόνα με τους Κρητικούς και κανένα αγωνιστικό πρόβλημα πλην των γνωστών με Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, από την άλλη, θα κατέβει με το πλεονέκτημα ότι δεν έχει να χάσει τίποτα. Η δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά και κάποιες απουσίες (όπως των Λέικ, Βιτλή, Νούνιες, Γκουϊντό, Ραντόνια) δεν επιτρέπουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ωστόσο με τον αέρα του μεγάλου διπλού της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού, οι παίκτες του Μαρίνου Σατσιά θα κυνηγήσουν ό,τι μπορούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Κοϊτά, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αντράντε, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλίκιδης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Οικονόμου (Αχαΐας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x