Στις υποχρεώσεις της, για το πρωτάθλημα, στρέφει για τα καλά το βλέμμα της η ΑΕΚ.

Πρώτος αντίπαλος για την «Ένωση» ο Βόλος, τον οποίο θα υποδεχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μέχρι το μεθαυριανό στην OPAP Arena έχει μεσολαβήσει αρκετό διάστημα και έχουν παρουσιαστεί ορισμένα θέματα, τα οποία καλείται να διαχειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα.

Το πρώτο αφορά τον Λαμέλα, ο οποίος ήταν βασικός κόντρα στους Βοιωτούς, όμως οι ενοχλήσεις που αισθάνεται τον καθιστούν αμφίβολο για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.

Ο Πινέδα, από την πλευρά του, είχε δύο υπερατλαντικά ταξίδια (πήγαινε-έλα) για τις υποχρεώσεις του στο Μεξικό και μπορεί να μείνει στον πάγκο στο προσεχές ματς.

Κάπως έτσι μπορεί να παρουσιαστεί με αλλαγές η ΑΕΚ στο επόμενο παιχνίδι της, με τον Πειρέιρα να παίρνει φανέλα βασικού και να διεκδικήσει φανέλα βασικού με τον Τσούμπερ αντί του Λαμέλα.

Για τον αντί-Πινέδα σχεδόν σίγουρη μοιάζει η συμμετοχή του Λιούμπιτσιτς στο αρχικό σχήμα. Στα Σπάτα βρίσκεται και ο Κάλενς και στις επόμενες δύο προπονήσεις θα φανεί αν θα ξεκινήσει στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x