Ώρα για δουλειά με το βλέμμα στη νέα σεζόν για την ΑΕΚ. Οι νταμπλούχοι βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, στην οποία θα προσπαθήσουν να προστατέψουν τα κεκτημένα. Όπως και επιπλέον θα ψάξουν το κάτι παραπάνω, υπό την έννοια ότι τη φετινή σεζόν θα έχουν και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την Ένωση να διεκδικεί παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Το μεσημέρι η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναχώρησε από την Ελλάδα με πτήση για τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια ξεκίνησε οδικώς για το Burgh-Haamstede, με τελικό προορισμό το Grand Hotel ter Duin όπου και θα παραμείνει μέχρι της 14 Ιουλίου.



Φωτογραφίες πριν την αναχώρηση








ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία
ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία
ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία
ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία
ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή είναι οι: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Πήλιος, Ραντόνια, Ρόκσον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας, Ζίνι.

*Αργότερα θα ενσωματωθούν οι διεθνείς.

ΑΕΚ: Ξεκινάει το χτίσιμο της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεκινάει το χτίσιμο της ΑΕΚ



Κατά την παρουσία της στην Ολλανδία, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα δώσει τρία φιλικά. Έχει κλείσει ένα με την Αντβέρπ στις 8 Ιουλίου, θα παίξει με τη Σαχτάρ στις 13 Ιουλίου, ενώ θα αντιμετωπίσει και τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Όσον αφορά τα επίσημα ματς, η κλήρωση του 3ου προκριματικού θα γίνει στις 24 Ιουλίου και αυτή των playoffs στις 7 Αυγούστου. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα είναι κανονικά και στις δύο, μιας και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στις 8-9 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 15 του ίδιου μήνα. Αν προκριθεί θα αγωνιστεί στις 22-23 και 29-30 Αυγούστου για το «εισιτήριο» στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ αν αποκλειστεί θα μπει σε αυτούς του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x