Stoiximan Super League

Με Πινέδα στον άξονα και Στάνκοβιτς-Κάλενς-Αραούχο βασικούς η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Δείτε την ενδεκάδα, με την οποία ο Ματίας Αλμέιδα παρατάσσει την ΑΕΚ στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε τον Πινέδα στον άξονα, επαναφέρει εκ νέου στο αρχικό σχήμα τον Στάνκοβιτς, ενώ διατηρεί βασικούς τους Κάλενς και Αραούχο.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-4-1-1, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς, με τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χατζισαφί στο αριστερό. Στα στόπερ οι Βίντα και Κάλενς, με τον Πινέδα να πλαισιώνει τον Σιμάνσκι στα χαφ του άξονα. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Ελίασον, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, με τον Αραούχο να κινείται πίσω από τον Γκαρσία.

Επομένως σε σχέση με το προ 17 ημερών παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» έχει τέσσερις αλλαγές (Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία αντί των Αθανασιάδη, Ρότα, Γιόνσον και Πόνσε). Υπενθυμίζεται ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρότα και στον Φερνάντες, ο οποίος έχει ενοχλήσεις.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Αραούχο.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Γιόνσον, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x