Stoiximan Super League

Με Λιούμπισιτς και Ρότα η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Στον πάγκο ο Πινέδα, εκτός αποστολής ο Γκαρσία!

Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, ψάχνοντας το «τρίποντο» με το οποίο θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της «Ένωσης», με τον Ματίας Αλμέιδα να δίνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ενώ στο αρχικό σχήμα είναι και ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος ήταν εκτός λόγω τραυματισμού μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός άλλαξε και τα δύο πρόσωπα στην επίθεση, σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ (Λιβάι Γκαρσία-Τσούμπερ), αφού στην ενδεκάδα είναι οι Πέτρος Μάνταλος και Εζεκιέλ Πόνσε.

Εκτός αποστολής των νταμπλούχων Ελλάδας ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν είναι στο 100% και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, όπως και ο Πάολο Φερνάντες. Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» δεν βρίσκεται και ο Άρολντ Μουκουντί, ο οποίος θέλει μερικές ακόμη προπονήσεις για να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει των playoffs.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί - Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Ελίασον, Άμραμπατ - Μάνταλος, Πόνσε.

Στον πάγκο οι: Αθανασιάδης, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αραούχο, Πινέδα, Πήλιος, Μήτογλου, Σιντιμπέ και Πισάρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x