Stoiximan Super League

Με Γιόνσον-Σιμάνσκι και Κάλενς η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λαμία

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία παρατάσσει ο Ματίας Αλμέιδα την ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Λαμία, την Κυριακή (10/3, 17:00) για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με 4-4-1-1 και τον Στάνκοβις στην εστία. Οι Βίντα και Κάλενς συνθέτουν εκ νέου το δίδυμο στα στόπερ, με τον Ρότα να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Πήλιο στα αριστερά. Δίδυμο στα κεντρικά χαφ οι Γιόνσον και Σιμάνσκι, με τον Πινέδα στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Ελίασον στο δεξί, ενώ ο Μάνταλος θα κινείται λίγο πιο πίσω από τον Πόνσε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος – Ελίασον, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα – Πόνσε, Μάνταλος.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Πισάρο.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ – Νούνιες, Στάνκο, Τζανδάρης, Αμαράλ – Μάλτσι, Σλίβκα.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Χατζηεμμανουήλ, Λέικ, Βασιλαντωνόπουλος, Σαντάνα, Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Τσούκαλος, Τερεζίου, Κοντονίκος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x