Stoiximan Super League

ΑΕΚ φουριόζα και… γεμάτη

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα επιστρέψει η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα. Ευχάριστος «μπελάς» για τον Δέλλα, που μπορεί να υπολογίζει σε όλους σχεδόν τους παίκτες του.

Το πρόβλημα που… εύχεται στον εαυτό του κάθε προπονητής θα έχει στην πρεμιέρα της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας.

Όπως επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη (και με την ευχή φυσικά να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο μέχρι το Σάββατο) ο «Κολοσσός» θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση για την επιστροφή της «Ένωσης» στη Σούπερ Λίγκα.

Με εξαίρεση τον Κορδέρο (που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα) όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους:

Από τον Κολοβέτσιο, που προπονήθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς και δεν τίθεται θέμα για το αν θα είναι ο παρτενέρ του Τζανετόπουλου απέναντι στον Πλατανιά, μέχρι τον Μπουονανότε (που συνέχισε να εγκλιματίζεται) και τον Μάνταλο, που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της επιστροφής του.

Με γεμάτο λοιπόν τ’ οπλοστάσιο κι ενώ συνεχίζεται και η κινητοποίηση του κόσμου για την πρεμιέρα, η ΑΕΚ θα βάλει στην τελική ευθεία την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, με προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (08:00) στα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x