Stoiximan Super League

Φορτσάρει με… ενισχύσεις η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν… κρατιέται. Άνοιξε η όρεξη της Ένωσης, γνωρίζοντας πάνω-κάτω το πρώτο εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει στα προκριματικά του Champions League.

Μαρσάρει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» αρχίζουν να μετρούν πλέον αντίστροφα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Αφενός, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδειξε ότι αρχίζει να μαρσάρει, δείχνοντας «ζεστή» στη φιλική αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή, όταν και επικράτησε 3-0 στο Πανθεσσαλικό. Προφανώς, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι στο 100% ακόμα και θα ήταν παράλογο να βρισκόντουσαν.

Δεν είναι σε θέση να παίξουν με μεγάλη ένταση, αλλά από εδώ και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν και το… δυναμό τους, αφού επέστρεψε ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Μεξικό. Συνεπώς, ο 49χρονος τεχνικός θα έχει πλέον ένα πολύ βαρύ «όπλο» στη διάθεσή του.

Από τη Δευτέρα η Ένωση γνωρίζει πάνω-κάτω τι εμπόδιο θα κληθεί να ξεπεράσει σε πρώτη φάση στα προκριματικά του Champions League, αφού κληρώθηκε με το ζευγάρι Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Αστάνα.

Κάποια εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στα μεταγραφικά, αλλά είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός στόπερ και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί επιθετικός, ακόμη και αν δεν παραχωρηθεί ο Λιβάι. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα πάει και για δεύτερο φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x