Stoiximan Super League

Το μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο της ομάδας ενόψει Βόλου με... φόντο τον Παναθηναϊκό

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της ομάδας για την συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξουν άπαντες στο ματς με τον Βόλο, με... φόντο φυσικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/09, 20:00), η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην OPAP Arena με στόχο το τρίποντο με το οποίο και θα πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών της Stoiximan Super League.

Λίγες ώρες πριν το αποψινό ματς, η διοίκηση της «Ένωσης» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την κόσμια συμπεριφορά τους, ώστε να μην υπάρξει κάποια τιμωρία στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο είναι το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 29 Σεπτεμβρίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



«Δεν έχουμε δικαίωμα στο λάθος! Κανένα αντικείμενο, βεγγαλικό, καπνογόνο, στρόμπο και καμιά κροτίδα. Προστατεύουμε το σπίτι μας με τον Βόλο ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά από την αρχή σεζόν. Συνεχίζουμε έτσι!», ανέφερε το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x