Stoiximan Super League

Έφτασε για την ΑΕΚ ο Πόνσε εν μέσω αποθέωσης: «Έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί»

Ο Έκι Πόνσε προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από τη Δευτέρα θα τεθεί στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Εζέκιελ Πόνσε! Ο Αργεντινός στράικερ πάτησε το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 21:30 και γνώρισε την αποθέωση από αρκετούς οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» που βρέθηκαν στο σημείο για να τον υποδεχτούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πόνσε έχει ανακοινωθεί ήδη από την Ένωση από το Σάββατο. Η επιστροφή του έμπειρου φορ αναμένεται να προσθέσει μια έξτρα επιλογή στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης, με τον Πόνσε να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2027.

«Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα, ανυπομονούσα να έρθω, αυτό που επιθυμώ είναι να δώσω το 100%. Να κάνουμε μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που ήμουν. Έχω μιλήσει με τον κ. Αλμέιδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί. Να ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί το οκ.

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή η αγάπη και ο σεβασμός που νιώθω για την ομάδα θα προσπαθήσω να τη δείξω στο γήπεδο, ελπίζω να έχω την τύχη να σκοράρω. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, δέχθηκα άπειρα μηνύματα, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο»
, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 26χρονος θα προπονηθεί τη Δευτέρα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού, γνωρίζοντας και τους συμπαίκτες του.

Μένει να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και εάν μπορεί να υπολογίζεται ενόψει των δύο ερχόμενων αγώνων με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΑΕΚ: Έφτασε ο Πόνσε εν μέσω αποθέωσης από οπαδούς

ΑΕΚ: Έφτασε ο Πόνσε εν μέσω αποθέωσης από οπαδούς

ΑΕΚ: Έφτασε ο Πόνσε εν μέσω αποθέωσης από οπαδούς

ΑΕΚ: Έφτασε ο Πόνσε εν μέσω αποθέωσης από οπαδούς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x