Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ανησυχία για Μουκουντί, γεμάτο το ιατρικό δελτίο εν όψει Παναθηναϊκού

Σήμερα θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του Αρόλντ Μουκουντί στον αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea.

Η ΑΕΚ πέταξε δύο ακόμη βαθμούς που υπολόγιζε πως θα πάρει μένοντας στο 0-0 με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο και έχασε την ευκαιρία να πάει ως πρωτοπόρος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (21:00).

Πέρα από την απώλεια, η «Ένωση» έχει να διαχειριστεί και τα πολλά προβλήματα στα οποία προστέθηκε χθες και ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στο 36’ και υπάρχει ανησυχία για ακόμη μια θλάση μέσα σε λίγες μέρες. Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα.

Δεδομένα εκτός του προσεχούς ντέρμπι είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ πιθανότητες να προλάβουν έχουν οι Έρικ Λαμέλα, Νόρντιν Άμραμπατ, Μόουζες Οντουμπάτζο, όπως και ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που χθες προφυλάχθηκε γιατί ήταν-επίσης-στο όριο του μυϊκού τραυματισμού.

Ετοιμοπόλεμος αναμένεται να είναι ο Λάζαρος Ρότα, που χθες απουσίαζε λόγω ίωσης αλλά λογικά θα προλάβει να αναρρώσει, ενώ πιθανότητες να μπει στην αποστολή και να αγωνιστεί ως αλλαγή έχει ο Αντονί Μαρσιάλ. Ο Γάλλος φορ ακολουθεί μέρος της προπόνησης από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και αν μπει σε όλο το πρόγραμμα ομαλά ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορεί να τον επιλέξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x