Stoiximan Super League

Συναγερμός στην ΑΕΚ με Βίντα: Τραυματίστηκε με τη σέντρα στο φιλικό και έγινε αναγκαστική αλλαγή!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΑΕΚ, καθώς ο Ντομαγκόι Βίντα τραυματίστηκε στα 30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του φιλικού με την Τράμπζονσπορ, συνέχισε για λίγα λεπτά, στο 9', ωστόσο, αντικαταστάθηκε!

Αγωνία στην ΑΕΚ με τον Ντομαγκόι Βίντα! Ο Κροάτης στόπερ τραυματίστηκε στα 30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του φιλικού με την Τράμπζονσπορ, συνέχισε για λίγα λεπτά, στο 9', ωστόσο, αντικαταστάθηκε, με τον Σίμο Μήτογλου να περνάει στη θέση του.

Ουσιαστικά, στην πρώτη φάση του αγώνα και ενώ η τουρκική ομάδα πίεζε από δεξιά, σήκωσε το χέρι του και ενημέρωσε ότι πονάει, πέφτοντας στο έδαφος! Η κάμερα τον έδειξε να πιάνει ψηλά τον δεξιό του μηρό. Στη συνέχεια βγήκε εκτός γηπέδου για τις πρώτες βοήθειες, δείχνοντας να μην πατάει καλά, αλλά ξαναμπήκε στο ματς.

Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε αλλαγή από τον Ματίας Αλμέιδα και άπαντες τώρα βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα για το μέγεθος του προβλήματος και ενώ η ΑΕΚ στις 8, πιθανότατα, του Αυγούστου έχει το πρώτο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον γ' προκριματικό του Champions League.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x