Stoiximan Super League

Αντύπας: «Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Ρέτσο»

Ο Ηρακλής Αντύπας τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς και στάθηκε στα… περίεργα πράγματα που έγιναν από πλευράς διαιτησίας, με αποκορύφωμα την αποβολή Ρέτσου.

Για τεράστια νίκη του Ολυμπιακού έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας, μετά το εκτός έδρας 3-2 επί της Κηφισιάς, ενώ στάθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας.

«Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη, θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με την γκολάρα του Μασούρα, κερδίζει 2-0, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από τους γηπεδούχους και εκεί που νόμιζες ότι τελείωσαν όλα, έχουν αρχίσει περίεργα πράγματα. Το να πάρει δύο κάρτες για αυτά τα μαρκαρίσματα ο Ρέτσος, δεν το έχω ξαναδεί. Στο 1-2 της Κηφισιάς υπάρχουν τρεις παίκτες εκτεθειμένοι και δεν έχουν πάει καν στο VAR για έλεγχο αν είναι οφσάιντ ή όχι. Έχει κάνει και λάθη, δεν γίνεται να πηγαίνει έτσι στην μπάλα ο Μπιανκόν. Στο ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί επίσης δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει. Ο Μαροκινός είναι 37 χρονών, δεν έχει τις δυνάμεις και τα τρεξίματα για να παίζει 90 λεπτά, αλλά όχι και να παίζει στην Β ομάδα. Για εμένα δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Ρέτσο. Για αυτό είπα ότι είναι τεράστια νίκη και ενωμένος ο Ολυμπιακός θα πάει να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκός το Κύπελλο την Τετάρτη», είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x