Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει των επόμενων φιλικών στην Ιταλία, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όπως είπα χθες το βράδυ, έχει αρχίζει να καταντά ενοχλητικό που κάθε λίγο και λιγάκι η Μπράγκα προσπαθεί να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενη την επιθυμία του παίκτη και του Ολυμπιακού για συνεργασία τους. Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να μπλέξει σε παιχνίδια και να κάνει ό,τι ζητάει η Μπράγκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χαλάσει η μεταγραφή. Υπάρχει μία στασιμότητα, ένα παιχνίδι αναμονής στην υπόθεση του Όρτα. Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τα δύο φιλικά που έρχονται και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, με την Τερνάνα και τη Ρόμα. Για να δούμε την αποστολή, τους τρεις παίκτες: τον Γκαρθία, τον Ελ Κααμπί και τον Στάμενιτς. Με τα σημερινά δεδομένα ο Ελ Κααμπί δεν θα είναι στην αποστολή, ο Στάμενιτς έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος και ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάει και με τους τρεις συντηρητικά. Δεν υπάρχει λόγος να τους πιέσει περισσότερο, αφού δεν υπάρχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Του Στάμενιτς το αφήνουμε λίγο ανοικτό μήπως προλάβει να παίξει σε κάποιο από τα φιλικά, αφού είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Γκαρθία», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Για τον Ελ Κααμπί, τώρα, το πρόβλημα στο πόδι και είναι περίεργος ο τραυματισμός, αφού εκεί που πιστεύει ότι το ξεπέρασε, η ενόχληση αυτή να επανέλθει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην πιεστεί ο Μαροκινός να μπει σε φουλ ρυθμούς. Δεν πρόκειται να πιεστεί για να είναι εντάξει στα επίσημα. Δεν βλέπω τώρα να παίζει στα φιλικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x