Stoiximan Super League

Αντύπας: «Μπιανκόν και Ορτέγκα κάνουν πολύ καλή προετοιμασία, Μουζακίτης-Κωστούλας ξεχωρίζουν από τους μικρούς»

Ακούστε τα πρώτα συμπεράσματα του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Ολλανδία, Ηρακλή Αντύπα.

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε. Χθες ο Βέλντε έπαιξε βασικός, για 90 λεπτά, στην πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος. Εξακολουθεί να είναι στο Νο1 της λίστας, περιμένουμε εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο. Επειδή γράφονται και ονόματα για αμυντικούς. Δεν νομίζω ότι αυτό που τον καίει τον Ολυμπιακό έναν αμυντικό. Ο Ολυμπιακός κοιτάει και άλλα πράγματα».

«Ποτέ δεν ξέρεις… Και πέρυσι ο Κουτσίδης είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ευρώπη, στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε. Όλα τα παιδιά μπαίνουν στη β’ λίστα της UEFA για τις αποστολές. Κάνει πολύ καλή προετοιμασία ο Μπιανκόν. Χωρίς πλάκα. Είναι πολύ καλός και από τους αμυντικούς έχει ένα στοιχείο που αρέσει πολύ στον Μεντιλίμπαρ. Έχει και ένα στοιχείο που είχε και ο Κάρμο: την 30άρα μπαλιά που είχε και ο Πορτογάλος. Το έκανε και στα φιλικά με Άγιαξ και Μαλίν ο Γάλλος, ο οποίος είχε ξεκινήσει ως δεξί μπακ και στην πορεία πέρασε στο κέντρο της άμυνας. Δεν είναι μία περίπτωση παίκτη που μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Μέσα στους ανεβασμένους είναι και ο Ορτέγκα, που ξεκουράστηκε και κάνει κανονική προετοιμασία», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Κουτσίδης είναι ένα στόπερ που ξεκίνησε ως βασικός κόντρα στον Άγιαξ. Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας προπονητής που δεν κοιτάζει ηλικίες. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό. Τον ενδιαφέρει αν κάνεις τη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Το απέδειξε περίτρανα πολλές φορές, βάζοντας ξαφνικά τον Τζολάκη και έδωσε μία ευκαιρία στον Αποστολόπουλο και δεν ρίσκαρε με στόπερ. Αυτά τα παιδιά, ναι μεν ξεχειλίζουν από ταλέντο αλλά έχουν και τη δική τους μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν πράγματα. Ο Μεντιλίμπαρ κράτησε χαμηλούς τόνους, αλλά αν τα παιδιά αρπάξουν αυτή την ευκαιρία, δεν θα μου κάνει έκπληξη να πάρει χρόνο συμμετοχής σε αυτά παιχνίδια. Ο Μουζακίτης (μου ξεχωρίζει περισσότερο), ενώ ο Κωστούλας πρέπει να αποβάλει αν χάσει μία ευκαιρία όπως έκανε με τον Άγιαξ. Θα έρθει το γκολ, αφού το ψάχνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x