Stoiximan Super League

Αντύπας: «Λήγει σύντομα η ρήτρα του Ελ Κααμπί - Αυτή είναι για την ώρα η προτεραιότητα του Ολυμπιακού»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας.

Ήσυχη μέρα για τον Ολυμπιακό η Κυριακή (21/07), με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν αποθεραπεία και να έχουν την υπόλοιπη μέρα ελεύθερη μετά τα δύο συνεχόμενα φιλικά με Άγιαξ και Μαλίν.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία, Ηρακλής Αντύπας, κράτησε από αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας το πόσο ανεβασμένος είναι ο Ορτέγκα αλλά και την όρεξη που δείχνει ο Μαρτίνς, αναφερόμενος από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά.

Σχετικά με τον Βέλντε, είπε πως αναμένονται σύντομα εξελίξεις με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος των Πειραιωτών, αναφέροντας παράλληλα πως ο Νορβηγός εξτρέμ ήταν βασικός στην πρεμιέρα της Λεχ Πόζναν στην Ekstraklasa.

Όσον αφορά στα σενάρια για στόπερ, εκτίμησε ότι πιθανότατα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αυτή τη στιγμή αλλά η μεταγραφή ενός φορ που θα πλαισιώσει τον Ελ Κααμπί.

Για τον Μαροκινό δε, τόνισε πως η ρήτρα που έχει το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του μήνα, με τον έμπειρο γκολτζή να έχει όπως και να 'χει στη διάθεσή του την πρόταση ανανέωσης του συλλόγου.

«Θα μου τρομερή εντύπωση να έχουμε μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x