Stoiximan Super League

Αντύπας: «Εξαιρετική προσθήκη ο Βέλντε για τον Ολυμπιακό, ελπιδοφόρο πρότζεκτ τα 5 παιδιά της Κ19»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ιταλία έκανε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για το ραντεβού της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία στους «8» του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ στο Παρίσι και στη συνέχεια μίλησε για τους Πειραιώτες.

«Ήταν πάρα πολύ καλή η εικόνα του Ολυμπιακού με τη Ρόμα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Ντε Ρόσι μιλώντας για την ομάδα του και τους παίκτες του. Πολλοί φίλοι της ομάδας περίμεναν να δουν πώς θα αντιδράσει ο Πιρόλα. Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχθηκε πίεση. Είχε καλές τοποθετήσεις και καλές επεμβάσεις ο Ιταλός αμυντικός. Ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε πίεση και αντίθετα εκείνος δυσκόλεψε το παιχνίδι των Ιταλών», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι πολύ καλό και ελπιδοφόρο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό η πεντάδα των παιδιών από την Κ19. Αν αποφάσιζα εγώ, για ενδεχόμενο δανεισμό τους, θα τους έστελνα έξω. Είναι προτιμότερο να δουλέψουν σε ξένο περιβάλλον αντί να είναι σε μία ελληνική ομάδα. Ο Βέλντε έδειξε στις πρώτες του εμφανίσεις, ψάχνει την ουσία και δοκιμάζει τα πόδια του. Είναι εξαιρετική προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Και ο ίδιος είναι καλά στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x