Stoiximan Super League

Αντύπας: «Έκλεισε και έρχεται ο Πιρόλα, μία… ανάσα ο Μπρέιθγουεϊτ από τον Ολυμπιακό»

Κλεισμένη είναι η μεταγραφή του Λορέντσο Πιρόλα, ενώ μία... ανάσα βρίσκεται από τον Ολυμπιακό ο Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πολύ κοντά στο διπλό μεταγραφικό του χτύπημα είναι ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο απεσταλμένος στην Ολλανδία, Ηρακλής Αντύπας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με τον Λορέντσο Πιρόλα, για τη μετακίνηση του από τη Σαλερνιτάνα.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος Ιταλός αμυντικός αναμένεται την Παρασκευή (19/7) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Από 'κει και πέρα, την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Η υπόθεση με τον έμπειρο επιθετικό είναι σε καλό δρόμο και αν όλα πάνε καλά –όπως τα περιμένουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών- τότε είναι πολύ πιθανό ο έμπειρος επιθετικός να μεταβεί το Σάββατο (20/7) στην Ολλανδία, μαζί με τον Πιρόλα, ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Όπως ανέφερε ο Ηρακλής Αντύπας, εφόσον ολοκληρωθούν και τα δύο deal, τότε θα πρόκειται για ένα δυνατό διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι από τη μία θα προσθέσουν εμπειρία με τον Δανό επιθετικό και διψασμένα νιάτα με τον 22χρονο Ιταλό αμυντικό.

Όσον αφορά στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Άγιαξ (19/7, 16:00), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες. Ο ένας θα είναι ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις, αλλά και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x