Δυο είναι τα ενδεχόμενα όσον αφορά στη διεξαγωγή του Super Cup.
Ως γνωστόν, η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να επαναφέρει έπειτα από χρόνια τον θεσμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η μια επιλογή λοιπόν είναι ορίσει τον τελικό στο ξεκίνημα της σεζόν (3 ή 7 Αυγούστου) και πάντα υπό την προϋπόθεση να επιτρέπεται από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων που συμμετέχουν.
Υπάρχει ωστόσο ως σκέψη να μην είναι το πρώτο ματς της επόμενης περιόδου, αλλά να διεξαχθεί στα μέσα της και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου.
Θυμίζεται ότι το τρόπαιο θα διεκδικήσει ο πρωταθλητής με τον Κυπελλούχο, ενώ σε περίπτωση που μια ομάδα κάνει το νταμπλ (όπως είναι πιθανό με τον Ολυμπιακό) θ’ αντιμετωπίσει ξανά τον φιναλίστ του Κυπέλλου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.