Stoiximan Super League

Preview: Ατρόμητος-ΑΕΚ (19:00, NovaSports 1)

Υπάρχει ζωή στην ΑΕΚ; Υπάρχουν ελπίδες να αποφύγει την καταστροφή; Υπάρχει τρόπος να μείνει -στα γήπεδο τουλάχιστον- ζωντανή; Σε όλα αυτά απαντάει η «Ένωση» απέναντι στον Ατρόμητο.

Όσο ζει κανείς ελπίζει.

Και η ΑΕΚ -όπως και να ‘χει- είναι ζωντανή ακόμα.

Φιλοξενούμενη του αδιάφορου Ατρομήτου, η «Ένωση» θέλει μονάχα τη νίκη και καλά μαντάτα από ένα ακόμη παιχνίδι.

Κι αν γίνει ο… συνδυασμός, θα πάει σωσμένη -στα γήπεδα τουλάχιστον- στην κρίσιμη εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας δεν συνοδεύτηκε από νίκη (2-2 με τον ΟΦΗ). Με στόχο το τρίποντο θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο ματς με την ΑΕΚ, ούτως ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ και να προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο.

Βέβαια, έχει «θέματα» στο αμυντικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί θα απουσιάσουν από το ματς στο Περιστέρι οι Φυτανίδης, Ταυλαρίδης και Ιγκλέσιας, αφού και οι τρεις είναι τιμωρημένοι.

Κατά τα άλλα, ο Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του στο Ηράκλειο, γι’ αυτό και προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους ίδιους στην αρχική σύνθεση με μοναδική προσθήκη του Νάστου.

Έτσι στο 4-4-2, κάτω από την εστία θα είναι ο Ράντμαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σκόνδρας, στο αριστερό ο Γιάννουλης, με τους Νάστο και Λαζαρίδη ως στόπερ. Πίτου Γκαρσία και Δημούτσος οι δύο στον αξόνα, με τον Μπρίτο αριστερό χαφ και τον Σουμπίνιο δεξί. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελείται από τους Ναπολεόνι, Ουντότζι.

Η αποστολή: Ράντμαν, Μανόλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης Μπάλλας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Κούτσι, Νάστος, Ουντότζι, Καλλέργης.


ΑΕΚ

Αν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό έπαιζε «τα ρέστα της», σ’ αυτό με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ παίζει -κυριολεκτικά- τις τελευταίες ελπίδες της ύπαρξής της. Ρημαγμένη από τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή και την απόφαση της Σούπερ Λίγκας, η «Ένωση» πάει στο Περιστέρι με τη θηλιά της αφαίρεσης βαθμών περασμένη στο λαιμό. Και μόνο η νίκη -σε συνδυασμό με ένα ακόμα ευνοϊκό αποτέλεσμα- μπορεί να τη βγάλει.

Χωρίς κόσμο λοιπόν, χωρίς ψυχολογία, χωρίς σημαντικούς παίκτες (στους τιμωρημένους Κορδέρο, Φέτση και Φουρτάδο προστέθηκαν οι τραυματίες Ανάκογλου και Τσουμάγκας) η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να πάρει τους τρεις πόντους. Κάτι που αν καταφέρει -και παράλληλα αποτύχει να κάνει ένας εκ των Άρη, ΟΦΗ, Βέροιας ή Πλατανιά- θα της επιτρέψει να πάει στην εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη με το επιχείρημα πως στο γήπεδο σώθηκε -ή θα μπορεί να δώσει μπαράζ για να το πετύχει.

Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν (την οποία προσπάθησαν να τονώσουν οι αρχηγοί τάζοντας πριμ στους συμπαίκτες τους) ο Τραϊανός Δέλλας θα παρατάξει μια διαφορετική σύνθεση. Δεδομένων και των απουσιών λοιπόν, αναμένεται να καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 που θα διαμορφωθεί ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τσουκαλάς, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Βλάχος. Στα χαφ θα είναι οι Μητρόπουλος-Ρίκκα, στην τριάδα μπροστά τους οι Φούντας (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Καραλής (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Πετρόπουλος.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κατσικοκέρης, Τσίτας, Γκερέιρο, Νικολόπουλος, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Αγκιρίμπα, Πετρόπουλος, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Μπουγαΐδης, Καραλής, Μητρόπουλος, Κουρέλλας, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθήνων), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x