Stoiximan Super League

Ole: «Συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Λαμέλα - Θέμα ημερών να τον ξαναδούμε μαζί με Αλμέιδα»

Η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ και μάλιστα έκανε μία αναφορά στο κοινό του παρελθόν με τον Ματίας Αλμέιδα.

Oλοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έρικ Λαμέλα.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Aργεντινής, «Ole», μετέδωσε ότι ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, όπου θα «σμίξει» και πάλι με τον Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα κάνει εκτενή αναφορά στο κοινό παρελθόν του Λαμέλα με τον «Πελάδο», αφού υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρίβερ Πλέιτ, όταν ο ένας ξεκινούσε και ο άλλος ολοκλήρωνε την καριέρα του.

Αναλυτικά η αναφορά της «Ole»:

«Αλμέιδα και Λαμέλα προήλθαν από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, ήταν συμπαίκτες μέχρι το 2011 και τώρα θα συναντηθούν ξανά σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά με διαφορετικούς ρόλους.

Λόγω της διαφοράς ηλικίας, ήταν συμπαίκτες σε δύο εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Στην πραγματικότητα, όταν συναντήθηκαν, ο ένας μόλις ξεκινούσε την καριέρα του (Λαμέλα), ενώ ο άλλος είχε επιστρέψει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες για να κλείσει την καριέρα του.

Μετά από πάνω από μια δεκαετία, ο Έρικ Λαμέλα κι ο Ματίας Αλμέιδα θα ξαναβρεθούν, αυτή τη φορά με τον έναν ως προπονητή. Μετά την αποχώρηση από τη Σεβίλλη, ο ακραίος επιθετικός συμφώνησε με την AEK, την ομάδα που προπονεί ο "Πελάδο" (Αλμέιδα) από το 2022. Επομένως, είναι θέμα ημερών να τους δούμε ξανά μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x