Stoiximan Super League

Στην Κρήτη για τον ΟΦΗ ο Τζόρνταν Σίλβα, περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, έφτασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9) ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός, Τζόρνταν Σίλβα!

Στην Κρήτη για τον ΟΦΗ και ο Τζόρνταν Σίλβα!

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου, ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός κατέφθασε στο Ηράκλειο τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9), εκεί όπου τον υποδέχθηκε το στέλεχος της ομάδας, Σάββας Τσαμπούρης.

Ο Τζόρνταν Σίλβα αναμένεται σήμερα να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ, με συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 30χρονος, ύψους 1.90, δεξιοπόδαρος αμυντικός έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας. Σε όλη του την καριέρα έχει αγωνιστεί στο Μεξικό, κατά σειρά σε Τολούκα, Κρουζ Αζούλ, Τιχουάνα, Αμέρικα, Κερέταρο και τελευταίος του σταθμός ήταν η Σαν Λουίς, με τη μορφή δανεισμού, έχοντας 15 εμφανίσεις.

Είναι τρεις φορές διεθνής με το Μεξικό έχοντας πετύχει κι ένα γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 8 Δεκεμβρίου 2021, στο φιλικό 2-2 με τη Χιλή, όπου είχε σκοράρει.

OΦΗ: Στην Κρήτη ο Τζόρνταν Σίλβα

OΦΗ: Στην Κρήτη ο Τζόρνταν Σίλβα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x