Stoiximan Super League

Κόλλησαν στο μηδέν ΟΦΗ και Athens Kallithea

Επηρεασμένοι από τη ζέστη, ΟΦΗ και Athens Kallithea δεν μπόρεσαν να εντυπωσιάσουν και έμειναν στο 0-0, σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο «Γεντί Κουλέ».

Ισόπαλοι χωρίς σκορ έμειναν ΟΦΗ και Athens Kallithea, σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο «Γεντί Κουλέ».

Οι δύο ομάδες ήταν σαφώς επηρεασμένες από την έντονη ζέστη και δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, με τους Κρητικούς να είναι σχετικά ανώτεροι από τον αντίπαλό τους στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές έριξαν και άλλο τον ρυθμό, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει και πάλι τις περισσότερες καλές στιγμές.

Όσον αφορά τις επόμενες υποχρεώσεις των δύο ομάδων, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 8 Αυγούστου, ενώ η Athens Kallithea θα παίξει στις 11/8 με τον Asteras Aktor στην Τρίπολη.

Αναλυτικά οι εντεκάδες:

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπόρχα Γκονθάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλους, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Ισέκα.

Έπαιξαν και οι: Μαρινάκης, Θεοδοσουλάκης, Χριστόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Φαϊτάκης, Νους, Χιμένεθ, Κουτεντάκης, Γιουνγκ

Athens Kallithea: Γκέλιος, Μεχία, Πασαλίδης, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Σοϊρί, Μοτσόκ, Ματίγια, Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης, Ουλντρίκις.

Έπαιξαν και οι: Μπαραγκάν, Καινούργιος, Μουστακόπουλος, Λουκίδας, Μπακαρί, Μουτίνιο, Ρομαό, Νικολά Ισιμά-Μιρέν, Μάτιεβιτς, Σίλβα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x