Stoiximan Super League

Kris Kass: Η μορφή του Zmak που έγινε viral από το VAR του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ο άνθρωπος πίσω από το απόλυτο viral του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι ο Kris Kass του Zmak! Και προφανώς οι «Λέρες» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 θα τον έβρισκαν για να μας εξηγήσει τι… έλεγε στον διαιτητή!

Η φωτογραφία του έγινε viral λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Διπλή φωτογραφία. Μία με το πριν και μία με το μετά.

Στην πρώτη… κόζαρε απλά τον ρέφερι του ματς. Στη δεύτερη, όμως, την αμέσως επόμενη στιγμή, του έκανε το νόημα, που τον έκανε viral, δείχνοντας στον Γερμανό Στέγκεμαν, που είχε πάει στο on-field review για το πέναλτι στο φινάλε του ματς, ότι τον… βλέπει!

Kris Kass: Η μορφή του Zmak που έγινε viral από το VAR του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στους 94,6

Στα social media, φυσικά, έγινε ο κακός χαμός, με τη συντριπτική πλειοψηφία στα σχόλια να υπογραμμίζει το επιβλητικό παρουσιαστικό του «ροκά» τύπου πάνω από τον ρέφερι. Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο εν λόγω φίλος της ΑΕΚ δεν είναι άλλος από τον Kris Kass του Zmak! Και προφανώς αν υπήρχε μία πιθανότητα κάποιος να τον βρει για να μας εξηγήσει τι… έλεγε στον διαιτητή, θα ήταν οι «Δυο Λέρες» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Γιώργος Μαραθιανός και Νικόλας Ακτύπης εντόπισαν τον Kris Kass, πράγμα όχι, τελικά και πολύ δύσκολο, καθότι 1,97μ. και γύρω στα 120 κιλά, και αυτός εξήγησε τι… έλεγε -χιουμοριστικά πάντα- στον διαιτητή!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x