Stoiximan Super League

Παρουσίασε και τη δεύτερη εμφάνιση για τη νέα σεζόν η Athens Kallithea

Τη δεύτερη φανέλα της για τη νέα σεζόν παρουσίασε η Athens Kallithea.

Λίγες μέρες μετά τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φανέλας, η Athens Kallithea παρουσίασε και τη δεύτερη εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία επίσης εντυπωσιάζει για τη φινέτσα της.

«Έχοντας κυκλοφορήσει την προηγούμενη εβδομάδα τις εντός έδρας εμφανίσεις της, με την ιδιαίτερη παλέτα τους σε μπλε αποχρώσεις, η Athens Kallithea FC παρουσιάζει σήμερα τις εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 24/25 - μία προσθήκη στη φετινή συλλογή εμφανίσεων που αντλεί έμπνευση από την Αγγλία και αποτίει φόρο τιμής στο ιστορικό προσωνύμιο “Ίνγκλαντ” του συλλόγου.

Στα πρώτα χρόνια της, μετά την ίδρυση του συλλόγου το 1966, η Καλλιθέα αγωνιζόταν με λευκές φανέλες και μπλε σορτσάκι, δίνοντας το έναυσμα στους φιλάθλους της να την αποκαλούν “Ίνγκλαντ.” Ορμώμενη από αυτή την ιστορία, η ομάδα δημιούργησε μία κλασική εμφάνιση που θυμίζει εκείνες της Αγγλίας από τη δεκαετία του ’90, σε καθαρό λευκό χρώμα με διακριτικές γραμμές, ανάγλυφα γραφικά, και έναν μαλακό, ελαφρώς oversized γιακά.

Ως ξεχωριστή λεπτομέρεια, η εκτός έδρας εμφάνιση της AKFC για τη σεζόν 24/25 φέρει, επίσης, ένα ρετρό λογότυπο της Kappa, το οποίο δεν έχει εμφανιστεί σε επίσημη φανέλα ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Στην εμφάνιση αναγράφεται κεντρικά το λογότυπο ΕΜΣΤ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Αθήνας.

Οι εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 24/25, σε εκδοχές με μακρύ και κοντό μανίκι, είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο shop.akfc66.gr. Από τον Σεπτέμβριο, οι εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες και στο πωλητήριο του ΕΜΣΤ
», ανέφερε χαρακτηριστικά η Athens Kallithea.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x