Stoiximan Super League

Γεμίζουν τη Λεωφόροι οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ματς με την Athens Kallithea

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea.

Στην κυκλοφορία βρίσκονται από την Παρασκευή (30/8) τα εισιτήρια για τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με την Athens Kallithea (1/9, 22:00), που θα γίνει στη Λεωφόρο με τους «πράσινους» ως τυπικά φιλοξενούμενους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι θα διατεθούν εισιτήρια για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο την Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (01/09, 10 μ.μ.).

Η διάθεσή τους αρχίζει από σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 στις 7 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την Athens Kallithea έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

6, 7, 13, 14 10€

8,12 15€

9, 11 20€

10 30€

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο όσοι δεν την έχουν εγκαταστήσει ακόμα, να το πράξουν άμεσα. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το κάνουν εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο https://support.gov.gr/guide/.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x