Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Μπερναμπέ η Athens Kallithea FC

Την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλμπαθέτε, ανακοίνωσε η ομάδα της Καλλιθέας.

Ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea FC είναι και επίσημα ο Μπερναμπέ Μπαραγάν, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Αλμπαθέτε που ήταν στη Segunda Division.

Πρόκειται για τερματοφύλακα 31 ετών, με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις, καθώς έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Μπέτις και Ατλέτικο Μαδρίτης, πριν πάει στην Αλμπαθέτε.

Η ανακοίνωση
Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα Bernabe Barragan, γνωστού ως Bernabe, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Albacete της Segunda Division την 1η Ιουλίου 2024, με την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης των ιατρικών εξετάσεων.

Ο Bernabe, 31, πέρασε από τις Real Betis, Atletico Madrid, και Gimnastic πριν πάει στην Albacete, όπου πέρασε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και διατέλεσε αρχηγός της ομάδας.

Γεννημένος στο Los Palacios y Villafranca στην επαρχία της Σεβίλλης, ο Bernabe αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας της γενέτειράς του, Real Betis, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Real Betis B στην τρίτη κατηγορία σε ηλικία 18 ετών, και μετρώντας συνολικά 11 συμμετοχές με τις ρεζέρβες κατά τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, πριν φύγει για την Atletico Madrid.

Ο Bernabe πέρασε τέσσερις σεζόν στην Atletico Madrid, προπονούμενος τακτικά με την πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα διεκδικούσε χρόνο συμμετοχής με την Atletico Madrid B κατά την περίοδο 2013/14 έως 2016/17.

Αφού πήγε στην Gimnastic τον Ιούλιο 2017, ο Bernabe έγινε τακτικός βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετρώντας 23 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 32 γκολ, κράτησε έξι clean sheets) στη Segunda Division τη σεζόν 2018/19 και 28 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 38 γκολ, κράτησε πέντε clean sheets) στη Segunda Division B τη σεζόν 2019/20.

Τον Αύγουστο 2020, ο Bernabe επέστρεψε στη Segunda Division με την Albacete. O Bernabe πήρε τα γάντια του βασικού στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, αλλά μέχρι τότε ο σύλλογος όδευε ήδη προς τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Την επόμενη σεζόν, όμως, ο Bernabe επιλέχθηκε για αρχηγός της ομάδας και βοήθησε την Albacete να επιστρέψει στη Segunda Division, έχοντας δεχθεί μόλις 17 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets σε 25 αγώνες. Ο Bernabe διατήρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την ομάδα στη Segunda Division τις τελευταίες δύο σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 55 συμμετοχές ως βασικός, έχοντας δεχθεί 68 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets.

Καλωσήρθες, Bernabe.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x