Stoiximan Super League

Asteras AKTOR: Παλεύει για το «μπαμ» με τον θηριώδη διεθνή Ούγγρο φορ, Μάρτιν Άνταμ!

Την υπέρβαση στο θέμα του σέντερ φορ παλεύει ο Asteras AKTOR, αφού βρίσκεται σε επαφές με τον θηριώδη Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος είναι διεθνής με την Ουγγαρία και έπαιξε στο Euro.

Την υπέρβαση για να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης και να καλύψει το κενό που έχει αφήσει με την αποχώρησή του ο Χουάν Μιριτέλο παλεύει ο Asteras AKTOR!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr οι Αρκάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον θηριώδη φορ, Μάρτιν Άνταμ! Πρόκειται για τον διεθνή με την Ουγγαρία στράικερ, ο οποίος αγωνίστηκε σε 3 αναμετρήσεις στο πρόσφατο Euro, περνώντας ως αλλαγή απέναντι σε Ελβετία, Γερμανία και Σκωτία!

Ο Άνταμ οδεύει προς το 30ό έτος της ηλικίας του, έχει ύψος 1,91μ. και αυτό το διάστημα είναι ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Ουλσάν από την Νότια Κορέα, στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία διετία (67 συμμετοχές, 24 γκολ, 9 ασίστ). Παράλληλα, έχει περάσει από Βάσας (151 συμμετοχές, 31 γκολ, 22 ασίστ), Πάκσι (66 συμμετοχές, 39 γκολ, 5 ασίστ) και Καποσβάρ (46 συμμετοχές, 14 γκολ, 6 ασίστ).

Ο πανύψηλος και θηριώδης επιθετικός είναι 24 φορές διεθνής με την Ουγγαρία και μετράει 3 γκολ. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στράικερ ο οποίος εκτελεί με μεγάλη ικανότητα μέσα από το «κουτί», είναι τρομερά δυνατός και έχει την ικανότητα να σκοράρει με πολλούς τρόπους!

Οι επαφές με τον Μάρτιν Άνταμ από πλευράς Asteras AKTOR βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αναμένεται να φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία για την υπογραφή του.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x