Stoiximan Super League

Asteras AKTOR: «Στον αγώνα με τον Βόλο θα ισχύσει ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο»

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους του σχετικά με την είσοδό τους στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την αναμέτρηση με τον Βόλο, εξέδωσε ο Asteras AKTOR.

Μετά το ιδανικό του ξεκίνημα στη φετινή Stoiximan Super League, με την εκτός έδρας νίκη του επί του Παναθηναϊκού, το βράδυ της Κυριακής (25/8, 19:00) ο Asteras AKTOR θα υποδεχθεί τον Βόλο.

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της σχετικά με την προσέλευση και την είσοδό τους στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», τονίζοντας ότι θα ισχύσει ο νέος τρόπος εισόδου μέσω της εφαρμογής Gov.gr wallet, ενώ τους προέτρεψε να προσέλθουν νωρίς και να έχουν κόσμια συμπεριφορά, έτσι ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη τιμωρία.

Η ανακοίνωση:

«Ο ASTERAS AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους του πως στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Βόλο Ν.Π.Σ. θα ισχύσει ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο με την αποθήκευση του εισιτηρίου ψηφιακά στο κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Gov.gr wallet.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας που την Κυριακή (25/08) θα έρθουν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν όσο το δυνατό νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδό τους.

Ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο σε συνδυασμό με τους αυστηρούς ελέγχους που θα πραγματοποιούνται θα δημιουργεί καθυστερήσεις στη διαδικασία. Για αυτό το λόγο παρακαλούμε να είσαστε εγκαίρως στο γήπεδο προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία και όλοι μας να είμαστε από την αρχή του αγώνα δίπλα στην ομάδα μας! Διότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος καθυστέρησης εισόδου στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές από τις 17:00, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ για όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, τα εκδοτήρια του γηπέδου για την έκδοση μεμονωμένων εισιτηρίων θα είναι ανοιχτά από τις 16:30.

Επίσης, λόγω του νέου αθλητικού νόμου, παρακαλούμε οι φίλαθλοί μας να έχουν κόσμια συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τιμωρίας της ομάδας μας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x