Stoiximan Super League

Το μήνυμα των παικτών του Αστέρα στον κόσμο: «Αγκαλιάστε την προσπάθειά μας - Τα όνειρά μας δεν σταματούν»

Οι ποδοσφαιριστές του Asteras AKTOR έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Asteras AKTOR υποδέχεται τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Για να έχει αξία το τρίποντο της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι Αρκάδες θα πρέπει να πανηγυρίσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Και γι’ αυτόν τον λόγο, οι ποδοσφαιριστές έστειλαν το μήνυμά τους προς τον κόσμο, καλώντας τους να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Μεταξύ άλλων, οι «κιτρινομπλέ» ζητάνε από τους κατοίκους της Τρίπολης να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της ομάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα όνειρά τους δεν σταματούν και θέλουν να πετύχουν κάτι μεγάλο φέτος!

Αναλυτικά το μήνυμα των παικτών:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για 18η χρονιά συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα με τον κόσμο έζησαν μαζί δύσκολες, αλλά και μεγάλες στιγμές.

Με αυτό το μήνυμα θέλουμε να προσκαλέσουμε όλους τους Αρκάδες και τους φιλάθλους οι οποίοι έχουν κατά καιρούς στηρίξει την ομάδα, να συσπειρωθούν και να αγκαλιάσουν την φετινή μας προσπάθεια.

Τα όνειρά μας δεν σταματούν, καθώς και η επιθυμία μας να γιορτάσουμε μεγάλα γεγονότα. Όσο περισσότερο ο κόσμος μας αγκαλιάζει, τόσο περισσότερο κι εμείς θέλουμε να φτάνουμε ψηλά.

Με αρχή τον αγώνα της Κυριακής, θέλουμε γεμάτες κερκίδες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Πάμε όλοι μαζί για τον ΑΣΤΕΡΑ μας, την Τρίπολη και την Αρκαδία!».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x