Stoiximan Super League

Asteras AKTOR: Ξεσηκωμός για Βόλο - Από Παρασκευή τα εισιτήρια

Στον Asteras AKTOR ποντάρουν αρκετά στην μαζική παρουσία του κόσμου στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Βόλο.

Ένα ακόμη στοίχημα που θέλει να κερδίσει τη φετινή σεζόν ο Asteras AKTOR, είναι η μαζική παρουσία του κόσμου του στο γήπεδο. Την περασμένη χρονιά το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αλλά ο στόχος φέτος είναι να γεμίσουν οι κερκίδες με φίλους της ομάδας.

Η νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των Αρκάδων, με την αλληλεπίδραση που υπάρχει στον κόσμο τις τελευταίες ημέρες να είναι μεγάλη και να υπάρχει μια κινητοποίηση για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι. Την Κυριακή, οι «κιτρινομπλέ» υποδέχονται τον Βόλο με στόχο το 2/2, αφού ενδεχομένη νίκη θα έχει αντίκρισμα και στον βαθμολογικό πίνακα. Θα είναι δηλαδή ένα ιδανικό ξεκίνημα, με την ομάδα του Ράσταβατς να ταξιδεύει μετέπειτα στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη με άλλον… αέρα, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις εθνικές.



Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ένας ξεσηκωμός, με τον Αστέρα μέσα από διάφορα μηνύματα από τα social media να προσπαθεί να συμβάλει και αυτός με τη σειρά του, ενώ και οι παίκτες κάλεσαν τους κατοίκους της Τρίπολης στο γήπεδο. Παράλληλα, τοπικά Μέσα, αλλά και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης στέλνουν τα μηνύματά τους και προσκαλούν τον κόσμο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το βράδυ της Κυριακής.



Τα εισιτήρια για το ματς αναμένονται να βγουν αύριο Παρασκευή (23/08), ενώ η διαθέσή τους θα συνεχιστεί το Σάββατο αλλά και την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

Εισιτήρια για την 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2024-2025 με την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, θα διατίθενται στο StarStore από την Παρασκευή 23 Αυγούστου έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 16:30 έως και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι: 15€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2009)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00.

Διαβάστε εδώ όλα τα προαπαιτούμενα για την είσοδο στο γήπεδο βάσει του νέου αθλητικού νόμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x