Stoiximan Super League

Asteras AKTOR-Βόλος: Για το 2Χ2 οι Αρκάδες, για τον σεφτέ οι Θεσσαλοί

Ο Asteras AKTOR υποδέχεται τον Βόλο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν με αντίθετο τρόπο το πρωτάθλημα αναμετρώνται στη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Asteras AKTOR υποδέχεται τον Βόλο (19:00, NovaSports 2, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,5), με τους Αρκάδες να αναζητούν το 2Χ2 και τους Θεσσαλούς την πρώτη τους νίκη.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση, καθώς στην πρώτη αγωνιστική νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινομπλέ» ήταν εξαιρετικά διαβασμένοι, μπλόκαραν τους γηπεδούχους και πήραν ένα πανάξιο, αλλά και ανέλπιστο, τρίποντο, δείχνοντας πως φέτος δικαιούνται να έχουν υψηλούς στόχους.

Πλέον, οι Αρκάδες θα αναζητήσουν το 2Χ2 κόντρα σε έναν πολύ πιο βατό αντίπαλο από τους «πράσινους», έτσι ώστε να αρχίσουν να χτίζουν ένα καλό σερί, μαζεύοντας βαθμούς που θα είναι καθοριστικοί για το πλασάρισμα τους στη συνέχεια. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς έτσι ώστε να γεμίσουν το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για να στηρίξουν μετά το θετικότατο ξεκίνημα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Μίλαν Ράσταβατς υπολογίζει για πρώτη φορά στον Ιβοριανό στόπερ Σιμόν Ντελί, ενώ εκτός έμεινε ο Νικολάι Άλχο, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντωτας, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μαντζης, Καλτσάς, Φαράζ, Ζουγλής.

Από την άλλη, ο Βόλος δεν ξεκίνησε εξίσου θετικά. Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό, χωρίς να καταφέρουν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του ματς, στο ντεμπούτο του Χοακίν Γκόμες. Καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα αυτό έπαιξε η κόκκινη κάρτα του Λούκας Βιγιαφάνιες, η οποία περιόρισε τους γηπεδούχους σε ρόλο κομπάρσου.

Πλέον, ο Βόλος, που θέλει να δείξει βελτίωση σε σχέση με την περσινή αρνητική του πορεία, καλείται να πάρει τους πρώτους του βαθμούς, κόντρα σε έναν πιο βατό αντίπαλο από τους «ερυθρόλευκους», αλλά σαφώς απαιτητικό. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλοί έχουν αρκετά καλή παράδοση στην Αρκαδία, φεύγοντας συχνά πυκνά με αποτέλεσμα από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Όσον αφορά στην αποστολή της ομάδας, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες και ο τραυματίας Τσοκάνης. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Χοακίν Γκόμες: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν και Κόσζτα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτοσόγλου, Κολλιάκος
Τέταρτος: Κατσικογιάννης
VAR: Ζαμπαλάς, Παπαδάκης

Πιθανές ενδεκάδες:

Asteras AKTOR (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης - Καλτσάς, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι, Κρέσπι - Άνταμ, Μπαρτόλο.

Βόλος (Γκόμες): Σιαμπάνης - Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα - Φεράρι, Μύγας - Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Άλτμαν - Ασεχνούν, Κόσζτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x