Stoiximan Super League

Asteras AKTOR-Ατρόμητος: Ένα… deja vu υπό το βλέμμα του Κλοντ Μακελελέ

Ο Asteras AKTOR, υπό το βλέμμα του Κλοντ Μακελελέ, υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στα ίδια μέρη ξαναβρίσκονται… Οκτώ μήνες μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη του, ο Asteras AKTOR ελπίζει πως θα ζήσει ένα dejavu στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» όπου και υποδέχεται τον Ατρόμητο (20.00, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Και το deja vu ταιριάζει απόλυτα τόσο στην έλευση του σπουδαίο Γάλλου, Κλοντ Μακελελέ, για να αναλάβει τους Αρκάδες, όσο και για το ότι κόντρα στον σημερινό τους αντίπαλο είχαν καταφέρει να πανηγυρίσουν το πιο πρόσφατο τρίποντο στο «σπίτι» τους.

Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους από τη μεριά τους να έχουν 2 και να αναζητούν την πρώτη τους φετινή νίκη, ώστε να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και να πάρουν ένα καλό μπουστάρισμα στην επανεκκίνηση.

Στον Asteras AKTOR λοιπόν είχαμε τεράστιες αλλαγές. Μία ημέρα μετά την ισοπαλία στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Βασίλη Μάντζη και λίγο 24ωρα μετά επισημοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς. Μία κίνηση ξαφνική και εκτός λογικής τη δεδομένη στιγμή, αφού οι Αρκάδες προέρχονταν από μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Η υπόθεση Ρόμπι Κιν που είχε δουλευτεί για ημέρες δεν προχώρησε, ο πολύτιμος χρόνος της διακοπής του πρωταθλήματος χάθηκε και μόλις χθες ο άλλοτε τεράστιος χαφ, Μακελελέ, υπέγραψε με την ομάδα, ενώ υπήρξε και αποθεωτική υποδοχή.

Σήμερα, θα δει τους νέους του ποδοσφαιριστές από την κερκίδα, ενώ στην άκρη του πάγκου θα βρεθεί ο πιστός στρατιώτης, Στάικος Βεργέτης. Ασφαλώς, η παρουσία του Γάλλου στις κερκίδες του «Θ. Κολοκοτρώνης» θα αποτελέσει και έξτρα κίνητρο για τους παίκτες! Μοναδική απουσία είναι εκείνη του Νικολάι Άλχο ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά, ακόμη όμως δεν είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

Ο Ατρόμητος τώρα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ουάρντα στο 85’, όμως στη συνέχεια δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Έχει κάνει πολλές και καλές μεταγραφές, αλλά χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Ασφαλώς έχει μεγάλη ποιότητα, κυρίως μεσοεπιθετικά και ο Πάμπλο Γκαρσία θα πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία στην ομάδα του, μιας και μέχρι στιγμής έχει δεχτεί 4 γκολ σε 3 παιχνίδια. Επί της ουσίας αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν αρκετοί επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, αλλά και επειδή πρόκειται για μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες που προσπαθούν να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Συν τοις άλλοις, έχει κοντραριστεί ήδη με τρεις δυνατούς αντιπάλους (Άρη, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ).

Στην Τρίπολη αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί των Περιστεριωτών, όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια και θα δώσουν το δικό τους χρώμα στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Στην αποστολή επιστρέφουν οι Κίνι και Μανσούρ που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται σε αυτή ο Χάρης Τσιγγάρας. Εκτός έμεινε ο Τζοβάρας λόγω ενοχλήσεων, όπως και οι Πομόνης και Αργυρίου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Asteras AKTOR: Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Ντελί, Χουχούμης – Τζανδάρης, Μούμο – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος – Άνταμ.

Ατρόμητος: Κοσέλεφ – Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου – Έντερ, Ουεντραόγκο – Ουάρντα, Καρλίτος, Μπάκου – Φαν Βερτ.

Διαιτητής: Τσιάρας
Βοηθοί: Οικονόμου, Σάββας
Τέταρτος: Τσαγκαράκης
VAR: Ευαγγέλου, Νικολακάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x