Stoiximan Super League

Asteras AKTOR: Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Ράσταβατς - Τρομερά φορτισμένο το κλίμα

Ο Μίλαν Ράσταβατς βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση και αποχαιρέτησε τους παίκτες και το σταφ μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα από τον ίδιο και τους αδερφούς Μποροβήλους.

Το τυπικό σκέλος απομένει πλέον για να βγει το διαζύγιο ανάμεσα σε Asteras AKTOR και Μίλαν Ράσταβατς, με τον Σέρβο τεχνικό να αποχωρεί μετά το καλοκαίρι του 2023 που επέστρεψε στην Τρίπολη για λογαριασμό των Αρκάδων.

Το διαζύγιο ήταν αιφνίδιο και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μπάκου, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, ο οποίος βλέπει την ίδια ώρα στο πρόσωπο του αντικαταστάτη του, Ρόμπι Κιν, την ευκαιρία ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει. Όσο και… παράλογη να φαίνεται αυτή η λύση της συνεργασίας.

Ο Σέρβος τεχνικός, λοιπόν, βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας ώστε να αποχαιρετήσει παίκτες, σταφ και διοίκηση. Το κλίμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Τόσο από την πλευρά του Ράσταβατς, όσο και από αυτή των αδερφών Μποροβήλου, Γιώργου και Δημήτρη.

Μάλιστα, μεταξύ των αποχαιρετισμών και των ομιλιών στα αποδυτήρια, ειπώθηκε χαρακτηριστικά και η ατάκα ότι για πρώτη φορά οι Αρκάδες αποφασίζουν να αποχωρήσει ένας προπονητής ενώ το κλίμα είναι πολύ καλό και η ομάδα βρισκόταν στον σωστό δρόμο.

Άμεσα αναμένεται η ανακοίνωση από τον Asteras AKTOR, όπως σύντομα θα βγει και αυτή για την έλευση του νέου προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x